perjantai 15. heinäkuuta 2016

YHDESSÄ ON HYVÄ

Viikon varrella on laitettu mansikoita pakastimeen. Tänä vuonna meillä ei ollut omaa mansikkamaata, mansikat ostettiin. Pieni tyttö osallistui töihin omatoimisesti ja sinnikkäästi tylsän ruokaveitsen kanssa. Tekemisen iloa!




Joskus on saatava gratiinia. Se on ihanaa! Laitoin vuokaan kukka-ja parsakaalia, oman paikkakunnan viljelijältä. Toinen tuttu ja ihana herkku on viipalepipari. Tyttö leipoi ison kasan ja kaikille riitti. 






Kirjoittaminen voisi olla helpompaa jos kiljuminen, kolmipyöräisen kitinä, "äiti kato", pianon rämpytys, kattilarumpusetin pärinä ym kuuluisivat vaikka vaimeampana seinän takaa. Sateiset päivät alkavat hermostuttamaan kaikkia meitä. Rintamamiestalossa kaikki ovat lähellä toisiaan, yhden piipun ympärillä.

Onneksi ovat. Tilan ahtaudesta huolimatta, huolimatta korvistani jotka eivät kestä meteliä, onneksi ovat tässä nuo kaikki rakkaat.

Uutiset ovat olleet niin surullisia. Jossakin kodissa on nyt hiljaisuus ja suru, puuttuu rakkain. Ei sitä voi käsittää, miksi ihminen voi olla niin paha.

Entistä tärkeämmältä tuntuu viettää enemmän aikaa tärkeimpien ihmisten kanssa. Pidetään huolta lähimmäisistä, yritetään torjua pahaa ja kylmää lämmöllä ja huolehtimisella.

Rakkautta on... Letitykset, korttipelit, tytön äidille valmistama herkullinen ruoka, retkeily ja uimareissut porukalla, hetki rauhallista oloa ennen nukkumaanmenoa kynttilänvalossa.























Hyviä heinäkuun päiviä sinulle.

2 kommenttia:

  1. Voi onneton, toivottavasti vaaleanpunainen kynä löytyy mitä pikimmin!

    VastaaPoista

Kommenttisi kiinnostaa ja ilahduttaa!