perjantai 22. heinäkuuta 2016

KESÄKURPITSAA, PORVOON SUKLAATA JA REMONTTISUUNNITELMIA

Heinäkuu kääntyy kohti loppuaan! Käsittämätöntähän se on. Illalla koiran kanssa lenkkeillessä tajuaa hiljaisuuden. Luonto on hiljaa. Sepelkyyhky saattaa vielä huhuilla vähän, mustarastas pikkuisen luritella. Mutta hiljaista on.




Olen saanut herkutella tyttären valmistamalla hampurilaisaterialla (parasta hampurilaista mitä olen ikinä syönyt), ja itseäni olen hellinyt vuohenjuustoa ja kesäkurpitsaa sisältävillä ruuilla. Nyt on kesäkurpitsa-aika.

Kesäkurpitsapitsaa ja täytettyä kesäkurpitsaa. Hyvää! Mitähän seuraavaksi keksisi? 











Tiger on hauska kauppa. Pikkuisen "karkkipuodin" löysin sieltä. Pieni onnentyttö sai leikkiä tänä perjantaina karkkikaupan myyjää! Eikä ollut vaikea saada asiakkaita...




Mitähän saa kymmenellä markalla?!




Käväisin Porvoossa. Kaunis kesäkaupunki. Viehättäviä kujia, taloja ja pihoja. Pikkuputiikkeja. Lelupuoti on ehdoton. Herkullista suklaata!








Hävettää laittaa tämä kuva, mutta se kertoo hyvin, kuinka eteisaula on remontin tarpeessa.



Vanha tapetti on Yki Nummen Mimosa, 50-luvun malli. Tykännyt olen siitäkin, mutta nyt se on vaihtokunnossa. Uudet tapetit tulivat jo, ne toimitti talotuote.fi

Katsotaan nyt, milloin inspiraatio iskee ja eteisessä alkaa remontti!

Yki Nummen Mimosa

Tällä hetkellä vallitsee sellainen heinäkuinen raukeus. Mukava istua parhaan kaverin kyytiin ja ajella pitkin Suomen maata. Ikkuna auki haistaa ja tuntee, kuulee. Mutkaisilla teillä jännittää pikkuisen vaikka kuskiin luottaakin. Ohi vilahtaa uniset hevoset laitumella, usvainen joki, heinäseipäiden hieno rivi.


Parasta on istua saunan jälkeen hiljaisessa kesäillassa, katsoa kun kuu ilmestyy metsän yläpuolelle. Ei ole kiire minnekään. 



3 kommenttia:

  1. http://www.martat.fi/ruoka/reseptit/kesakurpitsaletut/

    Kannattaa kokeilla!

    VastaaPoista

Kommenttisi kiinnostaa ja ilahduttaa!