perjantai 13. toukokuuta 2016

IHASTELUA JA IHMETTELYÄ

Uimakausi on alkanut! No ei ihan kaikilla, minä vain katselen kun lapset ja koira uivat. Ihanat aurinkoiset toukokuun päivät ovat hellineet meitä. Ihmisten olemus on muuttunut iloisemmaksi ja toiveikkaammaksi. Valo, lämpö, lintujen kevätriemu ja luonto kauneimmillaan, tekee ihmiselle hyvää.







Kävin Onnelan puutarhalla ihmettelemässä kukkaloistoa. Pääskyset olivat sinne jo puuhakkaana saapuneet. Meidän pihapiirissä niitä ei ole vielä näkynyt. Puutarha sijaitsee minulle rakkaan Enäjärven rannalla. Kauneutta riittää! Ehkä ensi viikolla kuvia niistä tunnelmista.

Lähempänäkin riittää kauneutta. Käväisin naapurin kanalassa kylässä, ja pihaa ihastelemassa. Täytyy todeta tässä että omat rahkeet eivät riitä kukoistavaan puutarhaan. Vanha pihapiiri on onneksi armelias. Valmiina olivat mm.omenatarha, luumupuut ja ruusupensaat. Yritämme pitää pihan siistinä, ja kaikki muu mitä siellä saa aikaiseksi, on plussaa! 

Niin ne naapurin kanat.  Eihän niitä voinut olla ihastelematta. Niin hienoja ja hyvin hoidettuja. Pikkutytöt saivat sylissäkin niitä pitää.



 
 
 



 
 




Raparperin aika on nyt! Minun herkkua on raparperista valmistettu vispipuuro. Se rakkauden osoitus on kyllä tällä viikolla Aini-ystävän ohjeella leivottu raparperipiirakka. Onnistuu aina! Ainin iloa ja lämmintä ystävällisyyttä varmasti ohjeen mukana!











Entäpä sitten kuisti? Mies nikkaroi vanerista henkarivaatteille oman naulakkonsa ja sitten kuvassa näkyvän lokerikkoisen. Lokerikkoiseen tulee ne aikaisemmin mainostamani oranssit naulakkokoukut. Ne toimitti meille talotuote.fi













 
Mietinnässä on nyt vanerin pintakäsittely. Olisiko teillä vinkkejä? Ideoita? 

Oranssi näyttää kauniilta tummansinistä huivia vasten. Mutta toisaalta se on hieno myös tuota käsittelemätöntä vaneria vasten. Hmm...


Kannattaa mennä ulos, haistella ja kuunnella kevättä. Tehdä nuotio pihaan tupsahtavien ystävien kanssa. Siinä nuotion ympärillä istuskella ja jutella. Antaa huolien haihtua hämärtyvään kevätiltaan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

Kommenttisi kiinnostaa ja ilahduttaa!