perjantai 27. toukokuuta 2016

NAULAKKO ON VALMIS

 
On kevätjuhlien aika. On heiluvaa helmaa, siistimpää housua, viimehetken kampauspaniikkia, toinen kenkä hukassa, kortti on unohtunut tehdä opettajalle... Jännitys purkautuu hermostuneisuudeksi. Suloiset esitykset saavat yleisön puolella hymyn huulille. Ja kyyneleet silmiin. Liikuttavasti lapsi hakee äidin tai isän katsetta kesken esityksen. 
 
 

 
 
 
 
Omenapuiden kukinta alkaa olla ohi. Mieletön kukkameri on nyt maassa.
 
 

 
 
 
 
Vaan ajatelkaas! Yhtenä päivänä haettiin maalipurkki kaupasta, toisena saatiin maalausfiilis, kolmantena sulateltiin väriä. Neljäntenä laitettiin naulakot paikoilleen! Viidentenä hilpasin Ikeaan ja ostin neljä koria, joihin on kiva laittaa huivit, pipot ja hanskat. Henkarinaulakon tanko löytyi aarrekasasta meidän ulkorakennuksesta. On hyvä mieli, ja tykkään näistä meidän ehkä pikkuisen boheemeista naulakoista. Suunniteltu ja toteutettu yhdessä mieheni kanssa.  Innon kaksoiskoukku talotuote.fi
 
 















 
 
 


Viikkoon on mahtunut paljon. En selviäisi ilman perhettä, ystäviä ja naapureita. Tukevat tällaista, joka kalenterinkin kanssa unohtaa menemiset ja tulemiset. Mutta maailma ei kaadu unohteluihin! Ja tärkeimpiä asioita ei unohda! Tärkeintä on ihmiset, kohtaaminen polulla. Tai vaikka kirjaston rappusilla- niin kuin me tänään ystävän kanssa. Joimme termarista kahvit ja avasimme lakupussin. Ja sitten jatkoimme matkaa. Kohdataan taas, jonakin päivänä. Hyvät hetket ja ajatukset kulkevat mukana kuin ystävä vierellä.






Hyviä hetkiä ja kauniita kohtaamisia sinulle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi kiinnostaa ja ilahduttaa!