perjantai 3. kesäkuuta 2016

REITIN VARRELTA

Kesäkuu, nyt on kesäkuu. Vuoden rakkaimmat kuukaudet toukokuu ja kesäkuu! Toukokuun lopun retki suuntautui Haltiaan, luontokeskukseen. Olin vaikuttunut. Toivon että jonain päivänä menen sinne uudestaan, aistimaan, ja ottamaan vastaan elämyksiä ja tietoa. Lapsen kanssa en pystynyt pysähtymään pitkäksi aikaa. Jotakin jäi silti sydämeen; Sotkanmuna on kaunis. Pitäisi heittää reppu selkään ja lähteä kulkemaan.
 
 
 
Sotkanmuna

 
 
Sotkanmuna

 
 
 
Koivukristalli, suomalaista loistetta. Design Elina Mäntylä. Haltian Luontomyymälästä. 
 
 


Jäätelöhetkiä. Tyttöjä kesämekoissa. Pienen lapsen tuoksu. Kesäkukkia maljakossa. Kesätuuli avonaisesta ikkunasta. Naapurin untuvaisten ihastelua (kanakuumetta).

 
 


 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
Oli syntymäpäiväkin. Kävelin koiran kanssa järvenrantaan. Kävin uimassa. Istuin laiturilla. Kiirettä ei tuntunut. Tuntui... onni. 
 
 
 
 
Kotona keitin miehen kanssa hyvät kahvit. Valitsin kauniin kahvikupin. Herkuteltiin mangosorbetilla, mutakakkujäätelöllä ja omatekoisella leivoksella. Syreeni tuoksui.
 

 
 
 
Ystävät yllättivät! Käytiin ravintolassa syömässä, ja laiturilla piknikillä. Herkut viltillä, monia tunnelmia keskusteluissa, käki kukkui, mustarastas lauloi. Aurinko ehti punertaa maiseman ennen kuin maltoimme lähteä kotiin. Kiitos ystäville!
 

 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
Lämpimästi muistelen ystäviäni, ja keskusteluja heidän kanssaan. Ystäviä reittini varrella, valaisemassa, tukemassa, itkemässä, nauramassa. Konkreettisenkin muiston heiltä sain. Tämä tavattoman kaunis Aarikan Reitti-valaisin. Tulisiko se kuistille? Ehkäpä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi kiinnostaa ja ilahduttaa!