perjantai 17. kesäkuuta 2016

MENE METSÄÄN JA RANNALLE!







Täällä Nikkarilassa ollaan opeteltu ottamaan päivä kerrallaan, kesäpäivä, lomapäivä kerrallaan. Löydätkö päivistäsi iloa, kiitollisuutta, jonkun hyvän hetken? Tällä viikolla ystävien elämänkokemukset ovat todella pysäyttäneet, tarpeellisesti, miettimään elämän rajallisuutta.

Itse sairastuin juhlien jälkeen flunssaan. Pari päivää tunsin että voisin hävitä ikuisesti piiloon peiton alle. Lapsethan pitävät huolen siitä että tämmöistä ei tapahdu! Lasten serkkuja on ollut kesää viettämässä meillä. 9-vuotiaan synttäriaamupalaa laitettiin rakkaudella. Ukkosta oli ilmassa ja sotkujen siivoaminen ei meinannut maistua kenellekään. Mutta 9-vuotias sai aamupalajuhlallisuudet ja toivomuksensa mukaisen jäätelöannoksen. Onnea ihanalle nauravaiselle, meille niin tärkeälle serkulle!









Tyttöni sanoi että lähde äiti pitkälle lenkille (näki savun nousevan äidin päästä). Menin koiran kanssa metsään. Rämmin eläinten tekemillä poluilla, märät oksat läiskivät, pikku elukoita oli käsittämätön määrä. Vanamot kukkivat nyt. Kaunis, herkkä ja hyvän tuoksuinen kukka. En saanut vanamoista kuvaa, koska koirakaveri ei jaksanut olla paikoillaan. Kuvissa olisi kyllä välittynyt koiran sen hetkiset fiilikset, luulisin... Koiran maailma on vielä aika mysteeri.

Metsäruusun kohdalla sain pysähtyä. Menkäähän metsään, siellä ruusukin kukkii!




 
Mene metsään/ ilo istuu siellä puiden siimeksessä/ ja tarjoaa kättään jokaiselle.
 
(Timo Pusa)

 


Haluaisin tehdä helpoksi kesäruokailut. Tortillan väliin sitä mitä kaapista löytyy, uusien perunoiden kanssa tonnikalaa tai savukalaa ja sipulivoikastiketta. Tomaatti, kurkku, salaatti ja paprika maistuvat nyt makoisalta.









 
Uintiretkeltä voi löytää mansikoita!
 











 
Alle yksivuotiaalle maailma on kaikin puolin tutustumisen arvoinen paikka. Kunpa elämän ilo ja mielenkiinto kaikkeen uuteen saisi säilyä!

 


Puu tarjoaa turvaa ja suojaa kuolleenakin. Vene ei pääse karkaamaan aaltojen matkaan.













Toivoisin että erityisesti kaikki lapset saisivat elää tänä kesänä huolettomia, vapaita ja suruttomia kesäpäiviä. 💚 Samaa tietysti kaipaavat kaikki ihmiset.

Huolettomia kesäpäiviä siis toivoen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi kiinnostaa ja ilahduttaa!