sunnuntai 10. syyskuuta 2017

SADONKORJUUAIKA

Pihlajanmarjanauhoja, omppupaistoksia, ihania kasviksia ja juureksia. Vadelmia Kekin maatilalta. Karviaisia omasta pihasta. Ehdin ennen supia! Supi on monena syksynä käynyt syömässä kaikki karviaiset.

Syksyssä on hyvää tämä sadonkorjuuaika. Tulee syötyä monipuolisemmin. Herkkua on uunikasvikset tai omppupaistos. Oikeat, terveelliset maut. 




Puuhellan uunissa valmistuu herkut!





Olen leiponut paljon viime aikoina. Viikonlopuksi tein tilauksena neljä suolakinuskikakkua. Ohjeen löysin täältä, kakkuparatiisi.blogspot.com




Minulle on tullut kysymyksiä liittyen kirjoituksieni sisältöön. Joku on erehtynyt myös ajattelemaan että elämämme täällä Nikkarilassa on erityisen idyllistä. Että se jotenkin poikkeaisi monien muiden arjesta. Tai että en kirjoittaisi ja kuvaisi rehellisesti.

Tänne en tahdo kirjoittaa liikaa vastoinkäymisistä tai murheista. Tahdon yrittää löytää tänne kaunista ja välittää siitä palasia teille. 

Erityisen paljon tykkään kuvata sinua varten hetkiä, kohtia. Sanattomasti. Valokuvan avulla.

En oikeastaan tiedä miten blogia pitäisi tehdä. Kirjoitan ja kuvaan, ja kun on sopiva hetki, julkaisen. Kyllä tämä on ihan rehellistä! 

Tykkään tosi paljon palautteesta. On tärkeää että joku tykkää ja on hienoa jos joku pitää tärkeänä esittää kritiikkiä, ehdotuksia jutun aiheiksi tai kehittämisideoita. 

Näen kyllä laskurista lukijoiden määrän. Mutta kun joku kirjoittaa palautetta julkisesti tai yksityisesti, tai tulee kertomaan mielipiteensä kun kohdataan, on se ihan huippuhetki! Kiitos palautteesta, kannustuksesta, tsempistä! 

Tsempatkaa edelleen! Ja laittakaa palautetta.🖤

Tämä minun pieni blogini ei kilpaile tietenkään hienojen sisustus-, ruoka- tai muiden huippublogien seurassa. Ei se ole tavoitteeni.

Toivon että sinä näet myös omassa arjessasi, ehkä mahdollisesti epäjärjestyksenkin keskellä, sen mikä on kaunista. 

Ja mikä on hyvin.

Sanon aina kun väsyttää ja on sotkuista, että pyyhitään pöytä ja laitetaan sitten kynttilä palamaan.

 Sen pöydän ympärille toivon kaikkia rakkaita. Ystäviä. Uusia tuttavuuksia.



2 kommenttia:

  1. Raikkaasti kirjoitat ja pidän kuvistasi! Jatka😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 😍😘Kiitos Sirkku! Rohkaiset jatkamaan- se tuntuu mukavalta. Jospa tässä joku päivä☺

      Poista

Kommenttisi kiinnostaa ja ilahduttaa!